Duelul zeilor: Cristiano Ronaldo are 10 kilometri in plus alergati in Liga Campionilor!

Incepand cu sezonul 2007/2008 si pana astazi in finalul sezonului 2014/2015 duelul dintre Cristiano Ronaldo si Leo Messi a nascut rivalitati nemarginite, articole, titluri, epitete, intrebari, raspunsuri si mai ales comparatii.

Castigatorii ultimelor sapte baloane de aur au inceput sezonul de UEFA Champions League la egalitate dupa ce portughezul a reusit un an senzational in editia trecuta si a doborat vechiul record al competitiei ce ii aparatinea argentinianului. Aflati in sezonul actual cei doi au doborat pe rand recordul fostului atacant “blanco” Raul Gonzalez de 71 de goluri. In acest moment sunt la egalitate perfecta 75 de goluri la general si 8 goluri de fiecare in acest sezon aflandu-se la un gol in spatele brazilianului Luiz Adriano fotbalistul lui Sahtior fiind iesit din lupta.

Atacantul Barcelonei a marcat 8 goluri in cele 8 meciuri disputate stand pe teren 697 de minute, avand 16 suturi spre poarta si 3 pase de gol. Atacantul lui Real Madrid are 8 goluri marcate tot in 8 meciuri dupa 23 de suturi spre poarta, portughezul a stat 705 minute pe gazon timp in care a oferit ca si rivalul sau tot 3 assisturi pentru colegii sai.

Daca echilibrul este cuvantul de baza in aceste statistici, nu acelasi echilibru exista si in distanta parcursa de cei doi in cele opt meciuri:

-Leo Messi = 65,9 km in 697 de minute

-Cristiano Ronaldo = 76,4 km in 705 minute

Articolul il puteti gasi si pe blogul emisiunii Saptamana de Fotbal, accesand acest link.

Despre autor

Tags: , ,

Mihai Dolinschi

Mihai Dolinschi

Sunt un mare iubitor de fotbal,mare fan Real Madrid

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap