Florentino Perez: “Noul stadion se va numi IPIC Bernabeu sau CEPSA Bernabeu”

Fara sa vrea, Florentino Perez a dezvaluit cum se va numi Estadio Santiago Bernabeu in viitor. Intr-o discutie privata cu Consilierul pentru Educatie si Sport, Lucia Figar, Florentino a marturisit ca Petroleum Investment Company (IPIC) va oferit denumirea stadionului pe viitor: “Va purta numele pe care il vor alege ei. Se va chema IPIC Bernabeu sau CEPSA Bernabeu daca asa isi doresc…” i-a marturist Perez, Luciei Figar intr-o discutie privata surprinsa insa de camerele ASTv.

Lucia Figar este unul dintre cei mai influenti oameni politici ai momentului in Spania si foarte probabil viitorul primar al Madridului din partea Partidului Popular, un partid apropiat de presedintele Florentino. Unele informatii sustin ca Florentino ar fi facut publica denumirea viitorului Bernabeu in mod intentionat, pentru ca fanii sa se obisnuiasca deja cu ideea viitorului Bernabeu.

La sfarsitul lui octombrie, Real Madrid a anuntat acordul cu fondul de investiti al Guvernului de la Abu Dhabi, care in 2011 a cumparat celebra firma spaniola Cepsa. Cum reconstructia grandioasa a stadionului echipei noastre a fost paralizata de TSJM, acordul pe cinci ani cu IPIC a venit la momentul potrivit. IPIC devine sponsor secundar pe Bernabeu urmand a plati 3,5 milioane de euro in fiecare dintre urmatorii cinci ani, iar daca Comisia Europeana va decide in favoarea planului urbanistic pe care il vizeaza Florentino Perez (hotel si centru comercial plus amenajarea celui mai impresionant stadion din Europa), IPIC si Real Madrid vor prelungi acordul, dar fondul de investitii va plati 25 de milioane de euro pe an clubului blanco, urmand a primi in schimb asocierea cu numele noului stadion.

Despre autor

Tags: , , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap