Mesajul lui Luka Modric dupa accidentare: “Muncesc din greu pentru a ma recupera rapid!”

Luka Modric nu si-a pierdut zambetul. In ciuda faptului ca va reveni pe gazon cel mai probabil spre sfarsitul lunii februarie a anului viitor, internationalul croat a tinut sa transmita fanilor sai si ai echipei Real Madrid un mesaj prin intermediul Real Madrid TV: “Vreau sa multumesc tuturor suporterilor nostri precum si tuturor coechipierilor mei pentru sprijinul pe care mi l-au acordat in aceste zile. Voi munci din greu pentru a ma recupera cat mai repede si pentru a ma intoarce si mai puternic decat sunt. Va multumesc din nou din tot sufletul. Hala Madrid!” a anuntat Modric.

Tehnicianul Carlo Ancelotti, a vorbit si el aseara despre accidentarea starului sau: “Sunt foarte trist pentru ceea ce s-a intamplat, dar la cum il stiu pe Luka, cu fiecare zi care trece, recuperarea va decurge si mai bine. Este un jucator foarte important pentru noi, dar am inceredere ca vom reusi sa acoperim golul lasat de el in primul unsprezece, asa cum s-a intamplat si in alte randuri” a marturisit Ancelotti.

Variantele la care se gandeste italianul sunt folosirea lui Isco Alarcon intr-o pozitie ceva mai defensiva, titularizarea lui Asier Illarramendi alaturi de Toni Kroos sau folosirea lui Sami Khedira in duel cu conationalul sau, despre care Ancelotti deja a vorbit aseara: “Kroos si Khedira sunt perechea de mijlocasi centrali a campioanei lumii”.

Despre autor

Tags: , , , , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap