Gareth Bale a reusit o dubla in preliminariile EURO 2016

Browse By

Gareth Bale a adus victoria echipei sale nationale in deplasarea din Andorra dupa ce a marcat de doua ori. Galezul a marcat prima data printr-o lovitura de cap excelent plasata, apoi a inscris golul desprinderii printr-o super executie din lovitura libera. Interesant este ca Bale a ales sa se bucure dupa gol in stilul Cristiano Ronaldo: “A fost un meci greu din cauza terenului de joc. Cred ca de departe este cel mai prost gazon pe care am jucat in ultimii ani. Este important ca am castigat, o victorie de moral pentru noi” a marturisit internationalul galez.

Si selectionerul Chris Coleman l-a laudat pe jucatorul sau numarul 1: “Gareth este mult mai bine pregatit fizic acum. A facut un meci senzational, cu toate ca nu este prima data cand ne poarta spre o victorie. Sunt putini fotbalisti in lume care pot face ceea ce face el. Mai ales atunci cand timpul trece si nu reusesti sa te desprinzi pe tabela, iar presiunea devine tot mai mare pentru ca infrunti un adversar modest. Gareth a fost magnific!” a marturisit Coleman.

http://www.youtube.com/watch?v=UyXPVdT5KWw

 • Prisacariu Cristian

  super meci facut de galez , sper sa dea si cu atletico

 • Torpyla

  c’mon,a jucat impotriva pompierilor si politistilor,si ne minunam la asta?

 • http://www.last.fm/user/ODirlewanger Alex

  Frumos golul din lovitura libera. Sper sa-i duca Bale pe galezi la European.

 • psycho

  sa-i vedem in forma sambata zic eu.la nationale dau randament dar la club nu ajugem cu mingea in careul advers..in fine,numai dezgrop morti si astept cu entuziasm meciul de sambata.de fapt cred ca toata suflarea blanco asteapta acest meci ce poate aduce putina liniste sau adanci criza.

 • COSTEL

  CUM DE SI-A PERMIS SA MARCHEZE CU ACESTI OPINCARI….
  ramsey a jucat ….

  • Torpyla

   problema nu e la el. el si-a facut datoria.
   problema e la noi pentru ca facem din tantar,armasar si ne legam de orice ca sa demonstram ca e zeu.

   hai sa-l lasam sa joace fotbal si sa nu facem din tantar,armasar.

   daca tot prezentam evolutiile jucatorilor lui real madrid in perioada asta,de ce nu spunem si de altceva in afara de accidentarea lui carvajal? hai sa fim corecti pana la sfarsit,daca asta dorim.

Real Madrid Romania