Oliver Kahn: “Zidane e antrenorul perfect pentru Bayern Munchen!”

Oliver Kahn

Contestat la Madrid, apreciat si laudat de altii. Zinedine Zidane a fost propus de o legenda a fotbalului la un club rival din Europa.

Intr-un interviu acordat canalului german ZDF, fostul mare portar al lui Bayern Munchen, desemnat de patru ori cel mai bun goalkeeper din lume, Oliver Kahn face o recomandare pentru banca bavarezilor. Jupp Heynckes a anuntat deja ca nu va mai continua aventura sa in antrenorat, astfel ca FC Bayern cauta inlocuitorul perfect pentru sezonul viitor.

Numele lui Tomas Tuchel, Joachim Low sau Jurgen Klopp sunt vehiculate de presa bavareza, insa Oliver Kahn vine cu o propunere surpriza: “Fara niciun dubiu, merita luat in considerare Zidane. Cred ca este un antrenor senzational!” spune Ollie. Legendarul fost portar al nationalei explica: “A castigat totul la Real Madrid, si pare aproape sa castige a treia Liga a Campionilor, ceea ce ar fi uluitor. Cred ca Zinedine Zidane e perfect pentru un club ca Bayern Munchen” a precizat fostul mare portar de la Bayern si Nationala Germaniei.

Despre autor

Tags: , , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap