Hirving Lozano » cel mai nou nume de pe lista Madridului

hirving-lozano

Un nou talent pe lista Realului. Aparent necunoscut, Hirving Rodrigo Lozano Bahena este monitorizat atent de gruparea blanco in urma interesului manifestat chiar de catre antrenorul Zinedine Zidane, cel care l-a remarcat in 2015 cu ocazia Campionatului Under 20 din zona Concacaf.

Hirving Lozano are 22 de ani si are parte de un debut spectaculos in tricoul lui PSV Eindhoven. Fotbalistul a debutat in acest sezon pentru PSV si a reusit sa inscrie de 9 ori in 9 meciuri jucate. In total, pentru gruparea olandeza, Lozano a inscris 10 goluri in 12 meciuri in toate competitiile.

Evolueaza ca aripa stanga, desi este fotbalist de picior drept si este descris de scouterii clubului ca o “aripa pe picior invers cu potential imens”. Supranumit “El Chucky”, mexicanul se remarca prin viteza si tehnica excelenta, iar in 2015 a fost inclus intre cei mai buni jucatori din lume nascuti in anul 1994.

Conform Der Telegraaf, fotbalistul a starnit si interesul altor echipe puternice printre care Manchester City si FC Barcelona, gruparea engleza monitorizandu-l deja la ultimele doua partide din campionat, in care Lozano a fost declarat cel mai bun jucator de pe teren.

Hirving Rodrigo Lozano s-a nascut in Mexico City, masoara 1.74 de centimetri si a fost format la Academia echipei Pachuca. Recomandarea catre Zidane a venit chiar de la Hugo Sanchez, fostul mare fotbalist merengue, iar tehnicianul francez a ramas placut impresionat de calitatile fotbalistului. Lozano a debutat in 2016 in nationala mare a Mexicului pentru care a reusit din acel moment sa marcheze de 7 ori in 23 de meciuri.

Madridul studiaza posibilitatea de a-l cumpara in iarna, pentru a-l lasa sa-si continuie explozia la PSV Eindhoven. La 22 de ani, Lozano a strans deja 12 premii individuale in cariera sa, precum si patru trofee cu nationalele Mexicului sub 21 de ani si cu echipa sa de club, Pachuca.

Despre autor

Tags: , , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap