Iese Borja, intra Raul

Raul de Tomas

Alejandro Camano, agentul lui Borja Mayoral, a confirmat ieri ca atacantul spaniol are numeroase optiuni de transfer in vara, dar ca prioritatea fotbalistului este sa ramana la Madrid.

“Borja este jucatorul Realului si are contract in vigoare. Aici, singurul care decide este Julen Lopetegui. Nici clubul, nici jucatorul nu vor putea face prea multe, cine il cunoaste pe Lopetegui stie despre ce e vorba. Borja nu e deceptionat de minutele jucate insa cert e ca daca Real Madrid vrea sa il vanda eu sunt pregatit cu oferte” a anuntat Camano pentru BernabeuDigital, in cursul zilei de ieri.

Mayoral este dorit de Betis Sevilla, FC Sevilla si Getafe pentru sezonul viitor, insa situatia sa in acest moment pare incerta. Cert este ca Real Madrid tocmai a anuntat prelungirea contractului lui Raul de Tomas, golgeterul lui Rayo Vallecano din Segunda, jucator crescut de gruparea blanco. Informatia facuta publica la finalul saptamnii trecute a confirmat ceea ce RealMadrid.com.ro v-a anuntat pe pagina oficiala de Facebook inca de la inceputul lunii mai:


Chiar daca agentul lui Borja sustine ca Mayoral si De Tomas sunt compatibili si pot juca impreuna, sansele ca ambii sa ramana la Real Madrid din sezonul viitor sunt mici. Madridul va alege unul dintre cei doi tineri atacanti, iar Raul de Tomas pare favorit in acest moment.

Atacantul in varsta de 23 de ani a marcat 43 de goluri in ultimele doua sezoane de Segunda Division pentru Valladolid si Rayo Vallecano, cu ultima reusind sa promoveze in acest an in Primera. Fost international Under 16, 17, 18 si 19 al Spaniei, De Tomas a ajuns la Real Madrid la varsta de 9 ani si jumatate si a fost convocat in premiera la nivelul primei echipe de Carlo Ancelotti.

Despre autor

Tags: , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap