Patru optiuni pentru poarta Realului » ce va alege Julen Lopetegui

Alisson Becker, Real Madrid

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe noul sau contract cu Real Madrid, ca Julen Lopetegui trebuie sa ia decizii foarte importante. Una dintre primele va fi cea legata de postul de portar. Lopetegui are patru optiuni clare in acest moment, dintre care va trebui sa aleaga.

Prima dintre ele este legata de Alisson Becker, portarul titular al nationalei Braziliei. Cu un sezon impresionant in spate, portarul de la AS Roma pare favorit sa ajunga pe Santiago Bernabeu in aceasta vara. Din informatiile site-ului nostru exista discutii intre Real Madrid si Roma pentru goal-keeperul in varsta de 26 de ani, dar, asa cum anunta si MARCA, italienii cer 80 de milioane de euro pentru sud-american. Real Madrid nu este dispusa sa ofere mai mult de 50, insa daca Lopetegui o va cere, Alisson ar putea ajunge la Real pentru o suma de 60-65 de milioane de euro. Considerat unul dintre cei mai buni portari din lume in acest moment, Alisson Becker pare la aceasta ora, tinta numarul 1 dupa ce De Gea e la un pas sa-si prelungeasca sederea la United pentru un contract fabulos: 16.8 milioane de euro pe an!

Lopetegui ar putea avea si o a doua optiune importanta. Thibault Courtois, portarul belgian de la Chelsea nu si-a prelungit inca acordul cu gruparea londoneza si asteapta un semn de la Madrid. Gruparea blanco ar fi interesata de belgian, dar nu pentru mai mult de 40 de milioane de euro, in timp ce Chelsea vrea mai mult. Courtois ramane o optiune importanta, chiar daca probabil daca va avea de ales, Lopetegui va opta pentru Alisson, un portar cu un joc de picior mai bun.

Jan Oblak este a treia optiune, chiar daca apara culorile lui Atletico Madrid, marea rivala din Capitala. Portarul in varsta de 25 de ani a convins pe toata lumea de calitatile sale si este extrem de apreciat si de oficialii blanco. Oblak are o clauza de reziliere de 100 de milioane de euro, insa Atletico ii va propune probabil prelungirea si marirea clauzei la 200 de milioane. Totodata, Oblak va deveni cel mai bine platit portar din La Liga, foarte probabil din istoria campionatului spaniol!

Cea mai la indemana varianta pentru Julen Lopetegui este cea de-a patra. Keylor Navas, actualul goalkeeper de pe Bernabeu are parte de sprijinul vestiarului, un vestiar caruia in mare parte, Julen ii este dator cu numirea la Real Madrid. Va tine cont Lopetegui de principiile filosofiei sale (prefera portarii cu un joc de picior foarte bun, care sa participe activ la joc) sau va accepta un compromis, mai ales ca Navas ramane unul dintre cei mai buni portari din lume?

Care crezi ca este cea mai potrivita optiune pentru poarta Madridului din sezonul viitor?

Despre autor

Tags: , , , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap