Jucatorii blanco intampinati la antrenament de fani cu mesaje de repros

Suporterii madrileni nu sunt deloc fericiti cu ceea ce s-a intamplat in ultima vreme in club. Pentru multi dintre spanioli, umilinta in fata marii rivale din Capitala pare sa fi umplut paharul. Dupa ce o parte dintre ei au protestat ieri la partida Castillei, astazi, la primul antrenament dupa esecul usturator de pe Calderon, jucatorii si antrenorii madrileni au fost intampinati cu huiduieli si mesaje sugestive.

Fanii prezenti (in jur de 20 dupa unele surse) au afisat un banner pe care era scris mesajul:  “Vuestra risa, nuestra verguenza” si au strigat numele lui Raul Gonzalez, Juanito sau Di Stefano. Jucatorii au trecut in graba pe langa suporteri la sosirea la Valdebebas si au mers la terenul de antrenament.

Supararea fanilor s-a nascut si din pricina petrecerii aniversare organizate de Cristiano Ronaldo, dupa esecul de pe Calderon, o petrecere la care au luat parte Luka Modric, Sami Khedira, James Rodriguez, Pepe, Marcelo, Coentrao, Keylor Navas, Karim Benzema, Fernando Hierro sau Paul Clement. Printre absenti s-au numarat Sergio Ramos si Iker Casillas care desi au fost invitati, au refuzat sa il onoreze pe Cristiano cu prezenta la aniversarea sa.

Despre autor

Tags: , ,

Realmadrid.com.ro

Realmadrid.com.ro

Ser del Madrid es saber que ya eres el mejor en algo

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap