JUGONES-Florentino Perez catre Ramos: “Sergio, aici e casa ta, vreau sa ramai la Madrid!”

Emisiunea Jugones anunta in exclusivitate ca ieri seara, intre Florentino Perez si Sergio Ramos a avut loc mult asteptata discutie. Chiar daca pentru moment, discutia dintre cei doi a fost una telefonica, ea confirma faptul ca presedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez nu are niciun gand in a se desparti de Ramos.

Fundasul madrilen i-a cerut presedintelui sa asculte o eventuala oferta care va veni pe adresa sa in cazul in care Real Madrid nu este pregatita sa-i ofere conditiile financiare pretinse de aparatorul originar din Camas. Conform sursei amintite, se pare ca United este dispusa la un sacrificiu economic urias fiind pregatita sa-i ofere 13 milioane de euro pe sezon fundasului andaluz. Chiar daca i-a confirmat ca nu va respinge din start orice oferta venita pe adresa clubului pentru el, mesajul presedintelui Perez a fost clar: “Ok, vom negocia, iar daca nu ne vom intelege, atunci ascultam orice oferte avantajoase si pentru noi si pentru tine. Dar, Sergio, trebuie sa stii clar: asta este casa ta, iar eu vreau ca tu sa continui la Real Madrid” i-ar fi spus Perez.

Jugones sustine ca Ramos isi doreste prelungirea contractului cu Real Madrid si marirea salariului la 10 milioane de euro, dar ca se gandeste sa plece chiar din aceasta vara daca lucrurile nu vor urma calea sa normala. Motivul pentru care Ramos i-ar fi cerut lui Perez sa accepte discutii pentru un eventual transfer daca Sergio si Real nu se inteleg este legat de faptul ca Jose Angel Sanchez i-ar fi transmis ca nu va putea pleca pana in 2017 de pe Bernabeu.

Despre autor

Tags: , ,

Riley

Riley

La camiseta del Real Madrid es blanca, se puede manchar de barro, sudor y hasta de sangre, pero nunca de verg├╝enza!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap