Kepa Arrizabalaga ar putea ajunge gratis la Real Madrid

Kepa Arrizabalaga

Real Madrid il are in vederi pe tanarul portar de la Athletic Bilbao, Kepa Arrizabalaga (22 de ani). In urma cu doi ani, tanarul portar a mai fost in vederile clubului merengue, care-si propusese sa-l transfere pentru Real Madrid Castilla. Interesul Madridului pentru Kepa este se pare si motivul pentru care tanarul portar nu si-a prelungit inca acordul cu Bilbao. In vara, el ar putea ajunge pe Santiago Bernabeu, gratis.

Zidane nu l-a dorit pe David de Gea, jucator care putea ajunge inclusiv in aceasta vara pe Bernabeu. Francezul s-a temut de impactul negativ pe care l-ar fi putut avea aducerea unui portar de mare valoare, intr-un vestiar in care Keylor Navas este iubit “de toti greii”. Zidane a transmis oficialilor ca “Navas este portarul nostru titular si ne bazam pe el si de-aici incolo”, iar discutiile pentru De Gea s-au blocat a doua oara.

Dar Keylor va implini 31 de ani in aceasta iarna, iar politica Realului ramane aceea de a-si asigura viitorul pe mai toate pozitiile sensibile. Au facut-o oficialii merengue prin transferurile unor tineri de mare perspectiva precum Ceballos, Kovacic, Vallejo, Theo Hernandez, Vinicius si asa mai departe. Pentru postul de portar, trei nume au ramas in carti pentru un transfer la Real Madrid. Este vorba despre Thibault Courtois (25 de ani), Kepa Arrizabalaga (22 de ani) si Gianluigi Donnarumma (18 ani).

In conditiile in care Madridul nu cauta un inlocuitor imediat pentru Navas, ci un inlocuitor de viitor, Kepa Arrizabalaga si Gianluigi Donnarumma par cei mai bine pozitionati. Mare avantaj insa pentru Kepa!

Portarul lui Bilbao este foarte tanar, este spaniol, nu costa nimic si a demonstrat deja calitati incontestabile. Este considerat cel mai bun tanar portar spaniol al momentului si a facut un Euro 21 spectaculos anul acesta. Sansele sale sa ajunga pe Bernabeu sunt mai mari decat ale contracandidatilor sai. Bilbao este pregatita sa-i ofere un contract impresionant, dar cu conditia de baza de a-i mari clauza de reziliere la 65 de milioane de euro. Kepa Arrizabalaga deocamdata a zis “nu”.

Sursa: Marca.com

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap