Noul Roberto Carlos pentru Zidane: Abner Felipe Souza la Real Madrid Castilla

Browse By

Real Madrid negociaza al doilea transfer al verii pentru echipa secunda a clubului. Este vorba despre Abner Felipe Souza de Almeida sau mai pe scurt Abner .  

Brazilianul de 177cm  care acum doua luni a implinit 18 ani, juca la Curitiba si a trecut repede de la nationala under 17 a Braziliei dupa 9 meciuri (1 gol marcat)  la cea Under 21 unde a si facut parte din lotul brazilian de anul trecut castigator  la Toulon . Pe atunci (2013) Roma a fost foarte aproape sa-l achizitioneze, insa in faza grupelor a suferit o accidentare la ligamentele incrucisate  care a facut ca transferul sa nu se mai faca .

Noul Roberto Carlos, asa cum e supranumit Abner, vine din postura de jucator liber de contract dupa ce a ales Real Madrid in locul aceleiasi Roma si este de asteptat sa faca repede pasul la prima echipa .

http://https://www.youtube.com/watch?v=gp9p8_24Dd8

 • Spines

  Nu sunt foarte impresionat de el si nici nu vad ca ar avea calitatile lui R Carlos.
  Un fundas stanga promitator mi se pare https://www.youtube.com/watch?v=JGw7OLxby0o

  • Cristian Prisacariu

   o sa vedem , acu omu e jucatorul nostru , Wilhems e bun dar e cu 2 ani mai mare ca Abner si cum abner a venit gratis …

   Ma rog eu am auzit de el anul trecut , si am inteles ca e vazut ca un jucator cu potential fiind pe listele jucatorilor cu potential : http://www1.skysports.com/news/11095/9078043/ acu vom vedea

   • Spines

    Si eu imi doresc sa reuseasca, chiar imi plac in general lateralii brazilieni.

 • zece

  Blind e mult mai bun ca Willems, care in ciuda faptului ca a jucat la Euro2012 la 18 ani e un talent mediocru. Revenind la subiect, Abner asta pare slab si pe Youtube. Sper sa ma insel

Real Madrid Romania