OFICIAL: Fernando Hierro este noul antrenor secund al lui Real Madrid

Florentino Perez a trecut peste orgoliile personale si a acceptat ca Fernando Hierro sa revina la Real Madrid. Fostul mare jucator si capitan merengue va fi din acest sezon inlocuitorul lui Zinedine Zidane, in functia de antrenor secund al lui Carlo Ancelotti.

“Real Madrid CF anunta ca Fernando Hierro se va alatura structurii sportive a primei echipe urmand a deveni antrenor secund in locul lui Zinedine Zidane” se arata astazi intr-un comunicat oficial pe site-ul clubului madrilen. Fernando Hierro este unul dintre cei mai mari jucatori din istoria clubului madrilen, disputand pentru Real Madrid 601 si marcand nu mai putin de 127 de goluri, cifra fara precedent pentru un fundas in istoria clubului nostru. In palmaresul sau regasim trei Ligi ale Campionilor, doua Cupe Intercontinentale, o Supercupa a Europei, cinci titluri de campion al Spaniei, o Cupa a Regelui Spaniei si patru Supercupe ale Spaniei.

Hierro a refuzat in aceste zile postul de Director Sportiv al Federatiei din Qatar unde urma sa incaseze 1.2 milioane de euro pe an, acceptand sa colaboreze din nou cu Real Madrid pe mai putin de jumatate din aceasta suma.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap