Primul antrenament oficial al anului si ultimele noutati despre transferuri

antrenament real madrid

Astazi a avut loc primul antrenament al anului, echipa fiind focusata pe partida din Copa del Rey de joi seara, in deplasare impotriva celor de la Numancia, partida ce va fi transmisa de Digisport 1 la ora 22:00, 4 ianuarie.

Doar Karim Benzema a fost absent, datorita accidentarii sale. Restul jucatorilor s-au antrenat intens din punct de vedere fizic.

Zidane s-a concentrat pe mentinerea posesiei balonului si modalitati de a exercita presiune asupra adversarilor.

Ultima ora in privinta transferurilor conform presei spaniole

Transferul lui Kepa de la Athletic Bilbao cel mai probabil se va realiza pana la sfarsitul saptamanii, Real Madrid urmand sa plateasca o clauza de reziliere in valoare de 20 milioane de euro. Informatia este confirmata de mai toate trusturile de media importante din Spania.

In alta ordine de idei, se vehiculeaza ca pentru oficialii clubui merengue, transferul lui Eden Hazard nu este o prioritate. Anumite surse din media spaniola noteaza ca Real Madrid nu ar mai fi interesata de transferul lui Eden Hazard, in ciuda faptului ca belgianul este un preferat al lui Zidane si el practic s-a oferit sa vina la echipa prin amanarea prelungirii contractului cu Chelsea.

Conducerea ii ofera toata sustinerea tanarului Marco Asensio, un jucator cu potential imens, care nu prea a prins atat de multe minute de joc pe cat si-ar fi dorit in aceasta prima jumatate de sezon. In partidele ce vor urma el va fi folosit mult mai des, el este bine, calm si cu picioarele pe pamant.

Despre autor

Tags: , , ,

Catalin Stoica

Catalin Stoica

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap