Sondaj MARCA: Harry Kane este “galacticul” dorit de fanii blanco

MARCA a efectuat un sondaj in acest final de an asupra fenomenului Real Madrid. Va prezentam mai jos ce gandeste publicul spaniol despre situatia de la echipa noastra.

Karim Benzema si Gareth Bale sunt jucatorii penalizati de fani. Francezul a primit 83% din voturi impotriva prestatiei sale din acest sezon, in timp ce starul galez a atins cota 51%. Conform sondajului MARCA, Isco Alarcon a fost cel mai bun jucator al anului, urmat de Luka Modric.

De remarcat ca in opinia fanilor care au votat in MARCA, Borja Mayoral a avut un sezon exceptional in proportie de 5% in timp ce Benzema de doar 3%. Bale obtine un procent de 36% incredere din partea acestora, in timp ce Lucas Vazquez de 55% desi spaniolul este dominat la absolut toate capitolele in privinta realizarilor din acest an comparativ cu galezul care a jucat de mult mai putine ori.

In anul in care a castigat 5 trofee, printre care titlul si UCL, Zinedine Zidane are un “sezon exceptional” pentru numai 13% dintre fani, in timp ce 19% dintre ei considera ca Zidane a dat “chix” in 2017. Absolut ridicol!

Fanii spanioli cred ca Real Madrid trebuie sa faca transferuri in iarna. 88% dintre ei cred ca Real are nevoie de un atacant si doar 6% de un nou portar.

In materie de transferuri, galacticul dorit de suflarea blanco este Harry Kane, golgeterul anului 2017 in fotbalul mondial. Englezul a strans 34% dintre preferinte fiind urmat de Neymar cu 23% si Mbappe cu 14% din voturi. Lewandowski este preferat de 9% dintre votanti, iar Hazard si Icardi de 6%.

Performanta echipei din 2017 este doar “notabila” conform fanilor, in ciuda faptului ca Real Madrid a obtinut 5 trofee majore in acest an, inclusiv Liga Campionilor si La Liga.

Fanii considera ca lotul actual este mai slab decat cel de anul trecut, fiind de acord astfel cu ceea ce sustinea Cristiano Ronaldo acum cateva luni. Cel mai bun transfer al verii este Ceballos cu 53% din optiunile fanilor.

Este evident ca nu doar fanii blanco au votat in acest mega sondaj al MARCA ceea ce permite o mare marja de eroare in privinta rezultatelor finale. Overall insa, initiativa cotidianului madrilen pare una ridicola analizand toate cifrele pe care le prezinta in acest sondaj.

Despre autor

Tags: , ,

Angelito

Angelito

"En el fútbol, el público se cansa de sus grandes figuras antes que éstas empiecen a fallar." - Don Santiago Bernabeu

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap