Reactiile presei spaniole dupa umilinta cu Eibar: “Courtois a evitat o goleada istorica” si “Planificare execrabila”

Presa spaniola a reactionat dur dupa infrangerea dura a madrilenilor de la Ipurua. Majoritatea jurnalistilor de la Madrid ataca in termeni critici planificarea sezonului si performanta anumitor jucatori. Iata mai jos cateva pasaje

CADENA SER: “Cel mai slab Real Madrid din ultimii ani! O echipa incapabila, care lasa o imagine lamentabila pe Ipurua. Vor urma perioade de scuze si de promisiuni, dar toate evita pronuntarea verdictului: disimularea unei realitati concrete. Planificare execrabila a sezonului afectata de propaganda. EIBAR A FOST SPECTACULOASA!”

MARCA: “Lipsa de atitudine, de fotbal, de solidaritate, de lideri in teren si, peste toate, lipsa unui proiect. Vedem cel mai slab sezon a unei echipe a Realului din 2005-2006 incoace. In acelasi timp, in Italia, o echipa are cel mai bun inceput al sau din istorie. Coincidenta? Posibil. Momentan, Real nu-l mai are pe Lopetegui pentru a arunca vina pe el”

COPE: “Salutari, Courtois! Portarul belgian a evitat o goleada istorica a Eibarului! La Vigo, Real Madrid a fost oribila, dar a castigat. Efectele Solari si Vinicius au disparut. Principalii responsabili sunt altii. Si au nume proprii. Modric, Kroos, Ramos, Bale, Asensio, Varane, Marcelo. Baieti, sunteti departe de nivel!”

BernabeuDigital: “Florentino, admira-ti opera! Daca cineva are senzatia ca situatia asta se regleaza cu Rodrygo, Palacios si eventual Icardi, e nebun! Sa cheltuiesti 90 de milioane pe doi jucatori care nu spun nimic niciunui socio in loc sa-i dai 10 in plus lui Cristiano e o nebunie! Un dezastru complet, cel mai bun lot al Realului, distrus intr-un singur an. Vina nu era a lui Lopetegui cum nu va fi nici a lui Solari acum”

Despre autor

Tags:

Laur Anghelache

Laur Anghelache

Orice om este prost cel putin 5 minute pe zi; intelepciunea consta in a nu depasi acesta limita. #SiempreMadridista

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap