Real Madrid a transferat unul dintre cei mai promitatori portari spanioli

Carlos Abad Hernandez este noul portar al echipei secunde a Realului. Portarul cu origini canare vine sub forma de imprumut pentru doua sezoane, iar Real Madrid a inclus o optiune de cumparare definitiva. Transferul sau a fost preferat de Zinedine Zidane transferului argentinianului Batalla, cu care Real Madrid de asemenea avea o intelegere.

Abad este unul dintre cei mai promitatori tineri goal-keeperi din Spania. Masoara 1, 93 de cm si expertii il compara ca si caracteristici cu belgianul Thibault Courtois, omul care a facut senzatie in poarta lui Atletico Madrid si care acum evoleaza in Anglia la Chelsea. Daca va decide sa-l achiztioneze definitiv, Real Madrid va trebui sa plateasca doar 2,2 milioane de euro in 2016 sau 3 milioane de euro in 2017.

Nascut pe 28 iunie 1995, Carlos Javier Abad-Hernandez a inceput fotbalul la Tenerife, iar din 2014 a debutat in Segunda Division profitand de plecarea titularului Jacobo Sanz si de accidentarea lui Nauzet Santana. Este un portar excelent in jocul aerian, cu reflexe foarte bune pe linia portii si cu foarte mult curaj. Aproape sigur, Carlos va fi titularul lui Zinedine Zidane in noul sezon competitional la Castilla, urmand a fi probabil preferat lui Ruben Yanez. Daca va convinge, Carlos Abad Hernandez ar putea deveni in viitor al treilea portar al echipei blanco.

Despre autor

Tags: , ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap