Real Madrid a transferat unul dintre cei mai promitatori portari spanioli

Browse By

Carlos Abad Hernandez este noul portar al echipei secunde a Realului. Portarul cu origini canare vine sub forma de imprumut pentru doua sezoane, iar Real Madrid a inclus o optiune de cumparare definitiva. Transferul sau a fost preferat de Zinedine Zidane transferului argentinianului Batalla, cu care Real Madrid de asemenea avea o intelegere.

Abad este unul dintre cei mai promitatori tineri goal-keeperi din Spania. Masoara 1, 93 de cm si expertii il compara ca si caracteristici cu belgianul Thibault Courtois, omul care a facut senzatie in poarta lui Atletico Madrid si care acum evoleaza in Anglia la Chelsea. Daca va decide sa-l achiztioneze definitiv, Real Madrid va trebui sa plateasca doar 2,2 milioane de euro in 2016 sau 3 milioane de euro in 2017.

Nascut pe 28 iunie 1995, Carlos Javier Abad-Hernandez a inceput fotbalul la Tenerife, iar din 2014 a debutat in Segunda Division profitand de plecarea titularului Jacobo Sanz si de accidentarea lui Nauzet Santana. Este un portar excelent in jocul aerian, cu reflexe foarte bune pe linia portii si cu foarte mult curaj. Aproape sigur, Carlos va fi titularul lui Zinedine Zidane in noul sezon competitional la Castilla, urmand a fi probabil preferat lui Ruben Yanez. Daca va convinge, Carlos Abad Hernandez ar putea deveni in viitor al treilea portar al echipei blanco.

 • http://www.madeforsoul.blogspot.ro/ 5inco

  mie imi place mai mult cum se misca Ibanez

  pe langa faptul ca da dovada de mult calm si stapanire de sine, are o pozitionare buna si reflexe bune
  si ce imi place este ca ii place sa prinda mingea, nu sa o respinga

  https://www.youtube.com/watch?v=DAzEfR0rMVQ

  https://www.youtube.com/watch?v=zvFTaams4xQ

  oricum e bine ca are Zizou de unde alege

  • Varane

   Ibanez, sau Yanez? 🙂

 • Dorian Preda

  Ceva interesant: toți portarii aduși sau promovați în acest an sar de 1,90. Toți cei care au plecat sunt sub această înălțime! Alfonso Herrero 1,83….Jacobo 1,85….Caba 1,80….Oliveros 1,79…..CASILLAS 1,84….Marcos Lavin 1,87….David Tejero 1,88….Cantero 1,88….toți au părăsit echipă în această vară!!!!! A fost adus Abad care sare de 1,90 și Kiko care sare de 1,90..a fost promovat la Castilla Crainix care la 18 ani are 1,94….pacheco și yanez sunt sub această înălțime de 1,90…la fel și Keylor!!!! În timp ce De Gea are 1,93 cm!!!!!! Mie mi se pare o directivă a clubului și îmi place. Cred ca Navas, Pacheco și Yanez vor pleca!!

 • COSTEL

  IMI PLACE SI CONSIDER CA PORTARUL VIITORULUI ESTE CU O INALTIME PESTE 1.90 SI CU O COORDONARE EXCELENTA MAINI – PICIOARE .
  ALONJA ..FLEXIBILITATEA FORTA EXPLOZIVA MARE IN PICIOARE VITEZA DE REACTIE PICIOARE MAINI….
  UN MIX PORTAR DE HANDBAL + PORTAR DE FOTBAL.

Real Madrid Romania