Vesti bune pentru Jese: canteranul a inceput exercitiile cu mingea

La inceputul lunii noiembrie, Jese Rodriguez ar putea aparea din nou pe gazon, sustin surse din apropierea clubului blanco. Totusi canteranul nu va fi fortat in aceasta perioada, astfel ca o recuperare corecta si exacta ar presupune ca Jese sa revina la capacitate maxima pe gazon undeva spre 20 decembrie.

Vestea buna in ceea ce-l priveste pe Jese este ca jucatorul a inceput deja sa atinga balonul. Atacantul se afla in prima parte a recuperarii sale dupa accidentarea suferita in partida de Champions League contra germanilor de la Schalke 04. “El Bichito” si-a pus ieri ghetele in picioare pentru prima data dupa o pauza indelungata si la antrenamentul dirijat de Fernando Hierro a schimbat primele pase usoare, fara a resimti dureri la genunchiul piciorului drept.

Operat cu success in Germania, Jese Rodriguez a inceput procesul de recuperare sub indrumarea unui fizioterapeut si incetul cu incetul se apropie de revenirea pe gazon. In urma cu aproape o luna, jucatorul a suferit o infectie la glenunchiul operat si a fost nevoit sa revina in Germania pentru a o elimina. Carlo Ancelotti este insa in permanenta comunicare cu jucatorul nascut in Las Palmas si asteapta cu nerabdare revenirea pe gazon a sa. Unul dintre motivele pentru care Ancelotti l-a refuzat pe Falcao este chiar Jese, caruia nu a dorit sa-i obstructioneze ascensiunea.

Despre autor

Tags: ,

Florin Codreanu

Florin Codreanu

Hala Madrid y nada mas!!!

Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap